dissabte, 16 de desembre del 2017

La família de Miss Iraq ha de marxar del país per haver publicat , ella, fotos en bikini i amb Miss Israel

La família de la concursant a Miss Univers de l'Iraq ha hagut de fugir del país per motius de seguretat per fer de model en bikini i publicarfotos preses amb Miss Israel a les xarxes socials. Sarah Idan, Miss Iraq (a la dreta a la foto) i Adar Gandelsman, Miss Israel, (esquerra) van publicar fotos per publicar en les seves respectives pàgines de les xarxes socials.

Idan va publicar una foto d'ella i Gandelsman amb el títol: "Pau i amor de Miss Iraq i Miss Israel". Després de la publicació, Idan, que viu als Estats Units, va dir que la seva família s'enfrontava a les seves amenaces i que es veien obligats a abandonar l'Iraq. Segons Gandelsman, el concursant Miss Iraq no lamenta publicar les fotos:

"Ho va fer perquè la gent pugui entendre que és possible viure junts", va dir a Hadashot en una entrevista. "Per tal que la gent vegi que podem connectar; al final, totes dues som éssers humans ".

Malgrat les controvertides notícies del desplaçament forçat de la seva família, Idan no ha eliminat la foto del seu compte d'Instagram, sinó que defensava la imatge en una publicació escrita en àrab.

"Vull destacar que el propòsit de la imatge era només expressar l'esperança i el desig de pau entre els dos països", va escriure en el post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada