dijous, 28 de juny del 2018

La resistència kurda mata 8 militars turcs a Gever

"Dins de l'àmbit de la campanya revolucionària de Màrtir Pîroz i Màrtyr Agirî, el 25 de juny, les nostres forces van dur a terme una acció contra els soldats ocupants de l'exèrcit turc estacionats al turó de Màrtir Hozan en el districte de Gever (Yüksekova) de Hakkari.

Vuit soldats van ser assassinats i quatre soldats van resultar ferits en l'acció en què les posicions de l'enemic al turó eren efectivament copejades per dos flancs.

En el marc de la campanya revolucionària de Martyr Delal Amed i Besta, els nostres exèrcits van dur a terme una acció dirigida a un helicòpter tipus Sikorksy de l'exèrcit turc invasor que partia del districte de Siirt a Van, al migdia, el 26 de juny. L'helicòpter va ser danyat i es va veure obligat a retirar-se de la zona.

El 25 de juny, a les 11.45 hores, les nostres forces d'JA-Star van dur a terme una acció contra un grup de soldats invasors de l'exèrcit turc desplegats en un turó entre les àrees de Bitlis 'Şêx Cuma i Katıl. En l'acció, on es van atacar posicions i refugis enemics, un soldat enemic va ser assassinat i dos soldats van resultar ferits. Després de l'acció, les forces invasores van iniciar una operació amb el suport de helicòpters Cobra. L'exèrcit turc ocupant va bombardejar la zona indiscriminadament i es va retirar sense cap resultat en la nit del mateix dia.

El 26 de juny, a les 13.30 hores, els avions de guerra de l'exèrcit turc ocupant van bombardejar l'àrea de Martyr Xeyri de la regió de Zap a les Zones de Defensa de Medya."

Comunicat íntegre de les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (Unitats de Dones Lliures-Ishtar, YJA-Star)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada