dimecres, 19 de desembre del 2018

L'alcaldessa de la capital del Kurdistan s'uneix a la vaga de fam

Gültan Kisanak, empresonada per Erdogan, s'ha declarat en vaga de fam el 18 de desembre. S'uneix a la protesta de Leyla Güven que és en vaga de fam des del 8 de novembre. En principi la protesta de Kisanak serà de 10 dies unint-se a les vagues de fam per relleus.

L'objectiu és "per posar fi a l'aïllament imposat a Abdullah Ocalan. Vull donar suport a la vaga de fam del parlamentaria Leyla Guven que va començar amb el mateix propòsit. Vull dir que tots tenim una gran responsabilitat a les nostres espatlles per aconseguir resultats i trencar l'aïllament. L'aïllament estricte imposat a Imrali va en contra dels drets humans, i viola la llei de manera que cap estat que afirmi tenir estat de dret ho farà. I, s'ha vist la importància d'un paper que Abdullah Öcalan juga per la pau social en processos passats. Per això, acabar amb l'aïllament posarà en marxa un nou procés que podria conduir a la pau social. No podem quedar callats quan la guerra, la mort i la tirania silencien la pau. Crec que prevaldrem".

L'alcaldessa de Barcelona va mostrar el seu suport a Kisanak amb una piulada el juny de 2017. Des de llavors, sorprenentment, Ada Colau no ha realitzat cap gestió en favor de Kisanak ni ha fet cap més acció (visita a la presó, reunió amb cònsol turc, convocatòria de mobilització...)  pel que "tot el suport" que va mostrar el juny s'ha limitat ... a una piulada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada