divendres, 31 de desembre del 2021

La guerrilla turca HPG anuncia que l'exèrcit turc invasor s'ha retirat de 3 regions de Zap

L'exèrcit turc invasor, que va patir forts cops de la Guerrilla del Kurdistan, va haver de retirar-se de les zones de Girê Martyr Munzur, Girê Martyr Serxwebûn i Ciloya Biçûk de la regió de Zap, Kurdistan de l'Iraq. La declaració del Centre de Premsa de HPG és la següent:

"Com se sap, l'exèrcit turc invasor va llançar una operació d'invasió integral contra les zones de defensa de Medya el 23 d'abril. Aquests invasors es van convertir en l'objectiu de les nostres forces moltes vegades durant el període de 8 mesos i no van poder escapar de ser colpejats després d'un cop. Sobretot en l'últim període, l'operació revolucionària duta a terme per les nostres forces contra els invasors a Girê Martyr Munzur els dies 8 i 9 de desembre gairebé ha desarrelat l'enemic. De nou el 9 de desembre, aquesta vegada els invasors de la zona de Ciloya Biçûk de Zap van ser colpejats amb una acció eficaç. En aquestes accions, en què no vam tenir pèrdues i les tàctiques de la nova era es van implementar amb èxit de manera coordinada i entrellaçada, l'exèrcit turc va rebre cops forts i va fabricar intenses mentides de guerra privada per encobrir la seva derrota.

Com a resultat, l'exèrcit turc invasor no va poder aguantar més temps i es va retirar a les zones de Girê Martyr Munzur, Girê Martyr Serxwebûn i Ciloya Biçûk de la regió de Zap. L'exèrcit turc, que era l'objectiu de les accions efectives de la guerrilla i es va adonar que aquí patiria cops molt més grans, igual que a les zones de Werxelê i Tabura Ereban, va haver de retrocedir.

L'exèrcit turc invasor, que no va poder obtenir cap resultat de la terra contra la guerrilla, està intentant obtenir resultats desenvolupant intensos atacs aeris contra les Àrees de Defensa de Medya com a única solució. Tanmateix, tots aquests bombardeigs no van ser concloents i no vam patir cap pèrdua. Les notícies falses de l'exèrcit turc que tenim baixes a causa d'aquests bombardejos no reflecteixen la veritat.

ATACS AERIS

El detall dels atacs aeris duts a terme és el següent:

El 27 de desembre, entre les 14:00 i les 15:00, les zones de Girê Ortê i Girê Hakkarî a la regió de Metîna van ser bombardejades amb avions de guerra.

El 28 de desembre, entre les 16:20 i les 18:00, Gundê Silê a la regió de Qendil va ser bombardejada per avions de guerra.

El 29 de desembre, a les 17:10, la zona al voltant d'Ava Lolanê a la regió de Xakurke va ser bombardejada amb avions de guerra.

El 29 de desembre, entre les 11:00 i les 17:00, les zones de Shkefta Brîndara i Kurojahro a la regió de Zap van ser bombardejades amb avions de guerra.

El 30 de desembre al vespre, es va viure l'activitat d'helicòpters a la zona de Mervanos d'Avaşîn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada