dimarts, 4 de gener del 2022

Balanç militar de les SDF del 2021 en catalàSegons el registre del centre de premsa de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF), al llarg de l'any es van dur a terme 115 operacions de seguretat unilaterals i conjuntes contra l'Estat Islàmic i es van desmantellar 93 cèl·lules terroristes, mentre que es van detenir 802 membres de cèl·lules, sospitosos i col·laboradors de l'Islamic State (Estat Islàmic, IS). L'informe publicat per l'SDF inclou el següent:


"El 2021, els esforços i sacrificis de les nostres forces, les SDF, van culminar amb nombroses victòries contra les cèl·lules terroristes de l'IS al nord i l'est de Síria. Les nostres forces van frustrar molts possibles actes terroristes i van destapar i frustrar molts plans terroristes de l'IS abans que es poguessin dur a terme, a més de frustrar moltes operacions terroristes en les seves etapes finals, desmantellant moltes cèl·lules i arrestant les seves extremitats. S'han detectat i desactivat nombrosos artefactes explosius improvisats de sabotatge gràcies a la vigilància de les nostres forces, que van dur a terme nombroses operacions de recerca contra els punts calents de l'IS, especialment a la frontera sírio-iraquiana i a les zones desèrtiques.

L'any 2021, les operacions de les nostres forces contra ISIS van ser més crucials que mai, ja que els líders i elements de l'organització terrorista van intentar reorganitzar i sincronitzar els seus actes terroristes amb els atacs de les forces d'ocupació turques al nord i l'est de Síria, així intentant aprofitar la preocupació dels nostres consells militars per defensar-se.

Les nostres forces i serveis de seguretat van gestionar amb eficàcia el cas dels detinguts de l'IS i van frustrar nombrosos intents de fuga de la presó. També van posar fi a nombrosos crims i possibles actes terroristes al camp d'al-Hol, el foc més perillós de l'EI, mitjançant la realització d'una operació de recerca al març en col·laboració amb les forces de seguretat de l'interior per localitzar cèl·lules terroristes, que va permetre arrestar desenes de terroristes.

Les nostres forces van dur a terme nombroses operacions de recerca a gran escala per localitzar cèl·lules terroristes a la frontera iraquiano-síria, com l'operació Wadi al-Ajij que va destruir moltes coves utilitzades pels líders de l'organització terrorista per camuflar i amagar armes i explosius. .

El 4 de febrer de 2021, les nostres forces van dur a terme una operació de recerca a gran escala per localitzar els assassins de Saada al-Hermas, copresident de l'ajuntament de Tal Ashyer, i Hind al-Khudair, copresident de l'ajuntament. L'operació va tenir com a resultat la detenció dels terroristes que van planificar i cometre l'acte terrorista. Aquesta operació va ser una de les represàlies més exitoses de les nostres forces per localitzar i arrestar cèl·lules terroristes de l'Estat Islàmic.

Aquest és el registre d'operacions unilaterals de les nostres forces i les seves operacions conjuntes amb la Coalició Internacional contra IS al nord i l'est de Síria el 2021:

- 115 operacions de seguretat unilaterals i conjuntes contra IS

- 93 cèl·lules terroristes desmantellades

- Detinguts 802 membres de la cèl·lula, sospitosos i col·laboradors de l'IS

- 8 terroristes morts durant les operacions

- 47 operacions frustrades en la fase final

- 16 grans i perillosos projectes terroristes descoberts i frustrats, inclòs l'atac a la presó de Hasaké.

- 87 operacions per desactivar i desmuntar artefactes explosius improvisats i trampes

Les nostres forces, que van tenir milers de màrtirs i ferits per alliberar la regió i el món de l'amenaça i el terrorisme d'IS eliminant el seu anomenat estat, afirmen la seva lluita continuada contra l'organització terrorista i declaren el seu compromís de treballar conjuntament amb les forces. de la coalició internacional contra IS. Al mateix temps, subratllem la necessitat d'augmentar el suport a les nostres forces, especialment pel que fa a l'establiment del Tribunal Internacional per al Judici dels Delinqüents de l'IS a les presons del nord i l'est de Síria, perquè es faci justícia i les víctimes obtenir reparació.

També denunciem la incapacitat de la comunitat internacional per ajudar les poblacions afectades durant l'ocupació de la regió per part de l'IS, especialment en l'expedient de reconstrucció. Al mateix temps, subratllem la gravetat de les tensions i els atacs de Turquia contra les nostres regions, que afecten directament la nostra lluita contra les cèl·lules de l'IS, a la llum dels informes que confirmen que Turquia acull molts líders i elements de l'organització terrorista a les zones ocupades per Turquia i les seves faccions mercenaris al nord i l'est de Síria. La concomitant d'atacs turcs i atacs terroristes per part de l'Estat Islàmic dóna fe de la sinistra intenció de Turquia de no impedir esforços contra el terrorisme. "Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada