diumenge, 23 de juliol del 2023

1a Conferència de Joves del PKK: Komalên Ciwan

La Coordinació Komalên Ciwan va anunciar ara al públic en un comunicat que el febrer de 2023 va celebrar la 1a Conferència amb el lema "Renovem-nos amb l'esperit apoista, guanyem la guerra de la llibertat". "Com a Moviment Juvenil Apocu, anunciem la primera Conferència de Joves del PKK (Partit dels Treballadors del Kurdistan) amb gran alegria i orgull", diu el comunicat.

La conferència va celebrar-se durant 9 dies amb la participació de 40 delegats d'arreu del Kurdistan que van denunciat el sistema d'aïllament absolut i de tortura psicològica a que està sotmés el fundador del partit Abdullah Öçalan (Rêber Apo)."En els darrers 8 anys hi ha hagut una gran guerra i una resistència increïble en aquesta regió. Cada any, cada dia i cada moment d'aquest procés va ser extraordinari. L'estat turc feixista, invasor i genocida ha posat en marxa una guerra de destrucció total sota el nom de "pla de precipitació" volia liquidar el PKK i massacrar el poble kurd. Ideològicament la dona democràtica i ecològica ha desenvolupat el paradigma llibertari i construït la perspectiva de la Modernitat Democràtica. Amb aquest canvi, el líder Apo va capgirar meravellosament dogmes mil·lenaris i va donar una nova llum a les esperances dels oprimits amb una intel·ligència sorprenent. La revolta de "Jin Jiyan Azadi" al Kurdistan oriental i a tot l'Iran va tornar a destacar clarament.

El sistema capitalista de la modernitat és un sistema antihumà. Cap moviment en la història de la humanitat ha estat tan brutal, immoral i despietat com la modernitat capitalista. Cap sistema ha desenvolupat una esclavitud tan profunda com ho va fer durant el govern de la modernitat capitalista. La vida ha estat traïda en el sistema capitalista de la modernitat. Els sentiments i els pensaments de la gent han estat enverinats, les dones han patit una caiguda terrible, els joves han entrat en oposició amb els seus personatges, la societat s'ha dividit sota gemecs. El resum d'aquest sistema de 500 anys d'antiguitat és el següent: Una plaga que va destruir tota la humanitat i la natura. La raó del caos i les crisis, el dolor i el sofriment, la fam, la divisió i el malestar a l'Orient Mitjà és el sistema de la modernitat capitalista i les seves principals potències imperialistes. En conseqüència, aquest sistema és el principal motiu de la desintegració del Kurdistan i la política de genocidi contra el poble kurd. El sistema capitalista de la modernitat és l'enemic dels kurds tant com l'enemic de la humanitat. El major obstacle per a la pau i la llibertat kurdes són les forces capitalistes.

L'estat turc, en el marc del concepte de genocidi, amb la col·laboració dels governs iraquià i sirià sota el lideratge de les forces internacionals, torna a atacar Rojava, Shengal i Maxmur amb totes les eines i mètodes de guerra especial i psicològica, volen liquidar aquestes zones, que van ser alliberades amb la lluita autonòmica i costosa pel paradigma autonòmic. La por més gran dels poders hegemònics, dels estats sobirans i dels traïdors de la modernitat capitalista; És la societat lliure i els espais lliures on es reviu el paradigma de Leader APO. Aquesta por és la base d'aquests atacs. En aquest context, la joventut de les regions alliberades hauria de liderar la construcció d'un sistema nacional democràtic i, sobre aquesta base, hauria d'abraçar els guanys de la lluita d'acord amb la Guerra Popular Revolucionària. La tasca més important de la direcció pràctica de l'estratègia de la Guerra Popular Revolucionària en cas de qualsevol guerra és desenvolupar les activitats de presència, organització i educació en tots els àmbits i preparar-se per a la guerra amb la perspectiva de "protegir la seva llar, barri, país".Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada