dissabte, 21 de setembre del 2019

Alçament contra Àssad a Deir ez Zor reclama que les SDF es facin càrrec de la zona


Manifestants pacífics van resultar ferits quan les forces d’Assad van obrir un fort foc a les manifestacions celebrades a la ciutat d’Al-Salhiyah al nord de Deir Ez Zor, que vn exigir l’expulsió de les forces del dictador i els grups paramilitars estrangers de l’Iran de l’Eufrates oriental.

Arran dels atacs de les forces assadistes van produir enfrontaments directes entre manifestants de Deir Ez zor i el règim d’Assad ahir, divendres, en què els manifestants van arrencar la bandera del règim i fotografies de Hafez al-Assad, el pare de l'actual dictador. Pare i fill governen des de fa 48 anys l'estat sirià.

Els manifestants a Al-Salhiyah a Deir ez-Zor van retirar ahir la bandera del govern sirià i la van substituir per la bandera de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) . Van poder fer-se amb el control del punt de control de l'estació al-Saker, després que les forces del govern sirià es retiressin. Els locals diuen que almenys dos civils van ser assassinats i altres 10 ferits quan les forces del govern sirià van disparar contra el grup de manifestants, alguns dels quals portaven banderes de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada