dissabte, 21 de setembre del 2019

Alçament contra Àssad a Deir ez Zor reclama que les SDF es facin càrrec de la zona


Manifestants pacífics van resultar ferits quan les forces d’Assad van obrir un fort foc a les manifestacions celebrades a la ciutat d’Al-Salhiyah al nord de Deir Ez Zor, que vn exigir l’expulsió de les forces del dictador i els grups paramilitars estrangers de l’Iran de l’Eufrates oriental.

Arran dels atacs de les forces assadistes van produir enfrontaments directes entre manifestants de Deir Ez zor i el règim d’Assad ahir, divendres, en què els manifestants van arrencar la bandera del règim i fotografies de Hafez al-Assad, el pare de l'actual dictador. Pare i fill governen des de fa 48 anys l'estat sirià.

Els manifestants a Al-Salhiyah a Deir ez-Zor van retirar ahir la bandera del govern sirià i la van substituir per la bandera de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) . Van poder fer-se amb el control del punt de control de l'estació al-Saker, després que les forces del govern sirià es retiressin. Els locals diuen que almenys dos civils van ser assassinats i altres 10 ferits quan les forces del govern sirià van disparar contra el grup de manifestants, alguns dels quals portaven banderes de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF).


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada