dissabte, 21 de setembre del 2019

EUA assegura que evitarà qualsevol intent de penetració del règim assadista al Nord de SíriaL’enviat nord-americà a la coalició internacional contra l'IS (Estat Islàmic) ha dit avui a The Defence Post que "La posició internacional a la qual ens adherim és la Resolució 2254 de les Nacions Unides, que deixa clar que hi hauria d'haver un alto el foc a nivell nacional i ningú hauria de tractar d'obtenir més terreny de ningú, això inclou definitivament el règim d'Assad".

James Jeffery es referia a les amenaces del ministeri d'Afers Exteriors sirià que va publicar diumenge una declaració que amenaçava de llançar una ofensiva contra les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF)

El SDF va respondre els comentaris més tard diumenge, negant les "acusacions sense fonament" del govern sirià, al·legant que la carta pretenia "enganyar l'opinió pública mundial", va informar el local de notícies ANHA, afiliat al SDF.

"Quan les forces del règim d'Assad o els seus aliats de suport, han intentat penetrar al nord-est, hem pres els mitjans necessaris per garantir que la penetració cessés". Les forces del president Bashar al-Assad han aconseguit victòries ajudades per l'Iran i Rússia sobre grups d'oposició recolzats per turcs. Ara cerquen el control total del país.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada