dimarts, 19 de novembre del 2019

Concert kurd a BarcelonaEl músic kurd Ashti Abdo, oferirà el proper dia 30 un concert a Barcelona amb el seu grup Abdo Buda Marconi. Serà al carrer Consell de Cent 382, a partir de les vuit del vespre. El trio actuarà el a la Sala Ronda Barcelona, ​​en el primer concert que la banda oferirà a Catalunya. L'esdeveniment començarà a les 20.00 hores.

El músic Kurd d'origen sirià torna a Barcelona per presentar al costat dels seus companys 'Karsilama', el primer àlbum de el trio que ha vist la llum aquest any després de mesos de treball. "Estem molt contents i orgullosos perquè ens va mostrar, en primer lloc, que vam poder anar increïblement més lluny del que esperàvem quan vam començar aquest projecte. Arribem un so i una alquímia humana que ens permet donar el millor de nosaltres com a persones i com a grup. El públic ens segueix, compartint la seva emoció i suport en tot moment ".

Ashti Abdo (saz, percussions, veu principal, duduk); Manuel Buda (guitarra clàssica, veu) i Fabio Marconi (Viola de cor de 7 cordes, veu) interpretaran temes de forta inspiració grega, kurda o jueva. Es tracta d'una trobada musical i alhora humà possible gràcies a Abdo, kurd sirià, testimoni d'una història i una cultura que fins avui lluiten per la seva existència; a Manuel Buda, un jueu amb arrels sefardites de Livorno, Roma i de sud de Calàbria, i a Fabio Marconi, de Milà, apassionat investigador de la música popular al món.

'Karsilama' és una paraula turca per dir reunió, benvinguda, benedicció; però també és el nom d'una dansa que es va estendre de Grècia a Pèrsia.

Enllaç

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada