diumenge, 17 de novembre del 2019

Dinou militars turcs morts en un doble atac : "el feixisme és destruït no per expectatives, sinó amb lluita a armada"

Les guerrilles de la coalició de lluita armada d' Halkların Birleşik Devrim Hareketini (HBDH, Moviment Revolucionari dels Pobles Units) s'han responsabilitzat de les dues explosions a l'edifici de la 20a Brigada de comandament de la Brigada Turca a Riha.

"El magatzem d'arsenals de la 20a Brigada de cuirassats comandament situat a Urfa va ser destruït per la nostra unitat de venjança Aynur Ada - Delal Amed el 13 de novembre de 2019. L'acció es va dur a terme amb drons carregats amb bombes des de dos punts diferents successivament, el grup va declarar que arran de l’acció 19 ocupants de les Unitats Especials turques van ser assassinats mentre que desenes van resultar ferits.

"La nostra acció va tenir lloc com a resposta a la crida de la camarada i membre del PKK, Delal Amed, que va ser morta el 13 de novembre de 2017 i la camarades Aynur Ada, membre de DKP / BÖG MK, que va morir juntament amb l'Imran Fırtına en la defensa de Rojava el 6 de novembre de 2019. La crida de les nostres dues comandants femenines que van participar en l'establiment de l'HBDH i van prendre responsabilitat en molts nivells és la crida a la guerra contra el feixisme per a una lluita unida.

L'única manera de desfer-se del feixisme invasor, misogin, de l'AKP-MHP és a través de la guerra revolucionària unida. Els que esperen la normalització, la democratització i les solucions del poder AKP-MHP viuen en un somni tràgic.

Com molts exemples han demostrat a tot el món, el feixisme és destruït no per expectatives, sinó per guerra armada. Tots els altres mitjans de lluita estan condemnats a perdre allà on no hi hagi lluita armada. Aquesta és la demanda fonamental dels comandants de la victòria.

Avui, la base que permet a Aynur Ada, una dona turca i  Delal Amed, una kurda, lluitar en les mateixes posicions i fronts contra el mateix enemic és la resistència i la veritat alliberadora: la veritat que la salvació de la classe treballadora. a Turquia i la llibertat del poble kurd és simbiòtica.

La nostra promesa és la victòria.

Totes les dones i joves de Turquia i el Kurdistan s’haurien de mobilitzar cap a les zones del corredor de l’horror. Les accions que portem a terme des de fa mesos demostren que els feixistes estan assetjats i no pas els pobles i treballadors oprimits. Els opressors volen assetjar la ment amb els seus tancs, exèrcit, policia, màfies amb espectacles de poder. Tanmateix, cap intel·ligència, ni policia, ni soldats, jutges, col·laboradors, torturadors, síndics són més poderosos que la gent.

Finalment, la ubicació on es va fer la nostra acció és un dels centres més segurs de l’exèrcit, són el protectors de l’explotació i el detonant del colonialisme. Les seves pèrdues són greus i estan obsessionats per ocultar la veritat o per cobrir la seva incapacitat. La pressa que tenen és motivada perquè senten l’alè de HBDH en tots els àmbits que creuen que són intocables.

La nostra promesa als nostres pobles i immortals és la victòria."

 Per a saber-ne més:

- Neix l'HBDH, el front d'organitzacions revolucionaries contra la deriva autoritària del govern turc
En espanyol
- Primera acció militar d'envergadura de l'HDBH

- Atac a Ovacik (14.06.2016)

- Devrimci Komünarlar Partisi (Partit Revolucionari Comunista)

-HBDH, front d'organitzacions d'esquerra turques, assumeix vint atacs a Turquia (1.9.2019)

-HBDH destrueix un iot de luxe a Muğla i un camió de remolc policial a Istanbul (Setembre 2019)

- HBDH fa esclatar un camió turc amb material per Azaz en venjança per l'assassinat de Ceren Güneş (novembre 2019)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada