dimecres, 6 de novembre del 2019

HBDH incendia un iot de luxe i un centre d'Erdogan

Les guerrilles de la coalició de lluita armada d' Halkların Birleşik Devrim Hareketini (HBDH, Moviment Revolucionari dels Pobles Units) van llançar atacs amb èxit a Ankara i Istanbul, Turquia. La milícia va anunciar per escrit que havien destruït el centre Ali Kuşçu d'Ankara, proper al partit islamista AKP d'Erdogan, i un iot de luxe a Bebek a Istanbul.

"El 03 de novembre de 2019 es va incendiar un iot de luxe, Şehrazat, situat a la costa de Bebek, a Istanbul. A moltes parts del món, els pobles treballadors pobres han estat demanant venjança contra els governants al carrer. Aquests incendis són símbols contra les classes explotadores. L’eslògan del poble xilè és: “Si no hi ha pa per als pobres, no hi ha pau per als rics.” Avui, en moltes parts del nostre país, els treballadors es rebel·len contra l’actual ordre i busquen una sortida. La causa de la pobresa són les classes parasitàries que se situen per sobre de nosaltres ...

"Qui parla avui dels homes, de la germanor i dels nens, hauria de mirar primer a Rojava. Que facin front al crit d’aquells nens bombardejats amb bombes de fòsfor químic. L’ocupació de Rojava és el mirall del colonialisme."

Per a saber-ne més:
- Neix l'HBDH, el front d'organitzacions revolucionaries contra la deriva autoritària del govern turc
En espanyol
- Primera acció militar d'envergadura de l'HDBH

- Atac a Ovacik (14.06.2016)

- Devrimci Komünarlar Partisi (Partit Revolucionari Comunista)

-HBDH, front d'organitzacions d'esquerra turques, assumeix vint atacs a Turquia (1.9.2019)

-HBDH destrueix un iot de luxe a Muğla i un camió de remolc policial a Istanbul
 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada