dijous, 28 de novembre del 2019

L'autoadministració del Nord de Síria fa una crida a Àssad perquè accepti noves converses de pau


L’Autoadministració del Nord i Est de Síria, institució pluriètnica d’autogovern de Síria del Nord i de l’Est ha demanat a Baixar Al-Àssad que accepti la seva proposta de nova ronda de converses de pau per tal d’acabar amb l’actual bloqueig que impedeix una solució política al nord-est de Síria.

Segons un membre de l'Autoadministració del nord i l'est de Síria, l'organització no vol dividir Síria, malgrat les acusacions del president Al Assad durant les seves entrevistes la setmana passada. El copresident del Consell Executiu de l'Administració, Abdul Hamid Al-Mehbash, ha declarat en roda de premsa que la seva organització no tenia "cap objectiu de dividir Síria. Les declaracions i acusacions que es fan contra nosaltres que afirmen que pretenem dividir Síria no són certes".

Si bé hi ha un acord entre l'Exèrcit Àrab Sirià (SAA), les Forces Democràtiques de Síria (SDF) al nord-est de Síria, Damasc i el Consell Democràtic Sirià (ala política de l'SDF) encara no han arribat a cap acord per acabar amb la seva divisió política.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada