dimarts, 11 de gener del 2022

Quatre policies turcs ferits en un atac de la resistència al Kurdistan del Nord

Segons la milícia HBDH va atacar els equips de policia que patrullaven als voltants de l'escola secundària Melik Ahmet de Sur a les 23.30 hores del 10 de gener del 2022. El bombardeig amb artefactes explosius improvisats i focs artificials va deixar quatre policies ferits. Les milícies es van poder retirar sense pèrdues. La policia va desplegar una gran quantitat d'unitats policials al lloc i van bloquejar l'àrea per a operacions de cerca.


Les milícies HDBH també van compartir informació sobre una altra acció dirigida a soldats a Amed la nit del 9 de gener. En conseqüència, l'acció amb artefactes explosius improvisats va tenir com a objectiu els soldats que custodiaven la presó tancada tipus E d'Amed. “Les nostres unitats van fer aquestes accions pels presos revolucionaris que han estat resistint contra la pressió, l'aïllament i la persecució. Des del nazisme alemany feixista i la Itàlia feixista fins al feixisme de l'AKP-MHP, els revolucionaris que resisteixen sempre han fet història”, va assenyalar el comunicat.

El comunicat afegeix: “En un període tan delicat en què el govern feixista i la seva economia s'estan esfondrant, el govern intenta superar les seves crisis internes atacant els revolucionaris i els pobles. Saludem tots els que resisteixen els atacs de l'enemic. Les nostres unitats van dur a terme aquestes dues accions per saludar la resistència a les presons en memòria de Sakine Cansız, Fidan Doğan i Leyla Şaylemez”. Per a saber-ne més:

- Neix l'HBDH, el front d'organitzacions revolucionaries contra la deriva autoritària del govern turc (03.2016)
En espanyol
- Primera acció militar d'envergadura de l'HDBH (06.2016)
- Atac a Ovacik (14.06.2016)
- Guerrillers del Devrimci Komünarlar Partisi (Partit Revolucionari Comunista) morts en combat (08.2018)
- HBDH assumeix vint atacs a Turquia (01.09.2019)
- HBDH destrueix un iot de luxe a Muğla i un camió de remolc policial a Istanbul (07.09.2019)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada