dimecres, 10 d’agost de 2016

10 soldats turcs morts i 27 de ferits en 4 cops de mà del PKK les darreres dotze hores


El primer dels atacs va ser una emboscada a un vehicle militar turc a Beytüşşebap a la província kurda de Şırnak. Tot i anar altament protegit, tres militars van morir i una desena van resultar ferits segons el propi estat major turc. Les Hêzên Parastina Gel, milícia del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) van fer servir llença coets en l'acció.

També ahir va tenir lloc un enfrontament entre les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i Yekîneyên Jinên Azad ên Star (YJA-Star) a la zona rural entre Lice i Kulp, a la província kurda d'Amed, al vespre. Dos militars morts i dos de ferits en fou el resultat.

Simultàniament set militats van quedar ferits a una carretera entre Şemdinli i Yüksekova, a l'est de la província d'Hakkari. La unitat militar turca estava, precisament, vigilant que no hi hagués explosius col·locats per les HPG a la via.

Finalment l'alba del dia d'avui ha tingut lloc l'atac més mortífer. Una columna de les HPG han detonat explosius al pas d'un altre comboi militar a Uludere, també a Şırnak. Tot i tractar-se de vehicles cuirassats, cinc membres de les forces d'ocupació han mort i 8 han quedat ferits. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada