dijous, 21 de febrer del 2019

2a conferència de les Joventuts de l'Orient Mitjà a Kobanê

La segona conferència de les Joventuts de l'Orient Mitjà s'ha preparat durant els últims sis mesos a la ciutat de Kobanê, Rojava al nord de Síria. Ahir va iniciar les seves sessions sota el lema "El jovent, pioner cap a un Orient Mitjà Democràtic".

La conferència comptarà amb la presència del Moviment Juvenil Palestí, la Joventut de Tunísia, el Moviment d'Estudiants del Líban, la Joventut Iraquiana, la Joventut Líbia i el Moviment Juvenil Armeni. L'esdeveniment testifica la presència de cada component en el seu vestit folklòric, mentre que les imatges de tot l'Orient Mitjà, especialment escenes de violència, cobreixen la sala que també estava decorada amb imatges i emblemes.

El lema principal de la conferència va ser escrit en cinc idiomes amb una gran pancarta multilingüe a la sala; Àrab, siríac, kurd, armeni i turc. La conferència està programada per durar fins el 23 de febrer, el comitè preparatori va examinar els temes i temes de l'agenda de la conferència que es debatran durant els dies de la conferència.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada