dilluns, 27 d’octubre del 2014

Comunicat de les YPG (26.10.2014)

Els atacs terroristes dels mercenaris d'ISIS per ocupar Kobanê han continuat per 66 dies. Encara les nostres forces de les Yekîneyên Parastina Gel, Unitats de Defensa Popular (YPG) i les Yekîneyên Parastinê yên Jinê , Forces de Defensa de les Dones (YPJ) han posat límit als atacs terroristes, i estan continuen les operacions. Malgrat això, els terroristes estan bombardejant constantment els districtes residencials del centre de la ciutat.

Al front est de Kobanê les nostres forces han dut a terme aquesta nit diverses operacions contra els terroristes a l'àrea de Sukul Hal, el carrer de l'ajuntament i la plaça Azadi (Llibertat). Les operacions en les tres localitzacions han deixat un balanç de 7 terroristes morts.

Al front sud les nostres tropes han operat a diverses àrees que havin estat ocupades pels terroristes. En aquestes operacions fou destruïda una motocicleta i 9 terroristes foren morts.

En les tasques de la darrera nit un dels nostres camarades que havia dut a terme un paper rellevant en ls operacions, va combatre heroicament i va ser martiritzat en acció.
Unitats de Defensa Popular (YPG)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada