dilluns, 11 de gener de 2021

YPG: "les nostres forces van frustrar els objectius de Turquia sobre Ain Issa, mai no el lliuraríem al govern de Damasc"

Çia Furat és comandant de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) i membre del Comandament General de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF). Furat, va confirmar que l'objectiu de Turquia i els seus mercenaris era assetjar els pobles al voltant d'Ain Issa, però fins ara no ho han aconseguit i que "tot la notícia afirma que hem lliurat la ciutat al govern de Damasc no té fonament, ja que les nostres forces són capaces de protegir-la. Les nostres forces van frustrar els objectius de Turquia sobre Ain Issa, mai no el lliuraríem al govern de Damasc."

"Hi ha un acord entre nosaltres i el govern de Damasc, que es va concloure l'any passat, segons el qual les forces del govern de Damasc estan estacionades a la regió i hi ha forces russes a la regió, però no tenen cap resposta ni posició sobre els atacs que fins ara han ferit a alguns dels seus membres. 

El govern de Damasc és responsable de protegir les terres sirianes, però no està complint les seves responsabilitats i podem dir que no va disparar ni una bala.
 

Desconeixem els termes i el nivell dels acords celebrats entre Rússia i Turquia, però sabem que hi ha reunions i discussions entre ells i, tot i que els atacs es produeixen davant de les forces russes, mantenen silenci i sense posició."

 


0 comentaris:

Publica un comentari