divendres, 1 de gener de 2021

Balanç de les Forces d'Alliberament de Efrîn: 265 membres de l'exèrcit turc i bandes aliades van ser assassinats el 2020

Les Forces d'Alliberament de Efrîn (Hêzên Rizgariya Efrînê, HRE) va publicar el balanç de les seves accions dutes a terme durant 2020 al cantó d' Efrîn, al nord de Síria, que està ocupat per l'exèrcit turc i mercenaris aliats. El balanç, segons el qual 265 membres de l'exèrcit turc i bandes aliades van ser assassinats el 2020, inclou el següent:

"Després de la seva ocupació d'Efrîn, l'estat turc invasor ha atacat repetidament al nostre poble cometent tot tipus de crims inhumans contra la humanitat com assassinat, segrest, assimilació i genocidi. D'una banda, està canviant l'estructura demogràfica d'Efrîn, d'altra banda, està tractant d'eradicar la naturalesa i la història d'allà. Els residents i la naturalesa de la regió són atacats amb foc d'artilleria pesada diàriament. Els desplaçats per la invasió turca encara s'enfronten a un genocidi imminent.

Les nostres forces van dur a terme un total de 153 operacions contra l'exèrcit ocupant i els grups mercenaris en 2020. Fins 265 invasors van morir durant aquestes accions, inclosos 235 mercenaris i 30 soldats turcs, mentre que 214 invasors van resultar ferits, inclosos 172 mercenaris i 42 soldats ".

Segons el comunicat, les forces de HRE van destruir 35 vehicles, 3 metralladores pesades DShK, dos drones i altres 11 vehicles militars, inclosos tancs i vehicles blindats. Els combatents de HRE també van confiscar una gran quantitat de municions, inclosos 12 AK-47, moltes bales i carregadors, un M-16, 2 A4, 2 BKC, RPG-7, un rifle de franctirador MPT 76, dues binoculars nocturns, 3 walkie -talkies, una càmera, cinc mòbils, un agrimensor, 1 binocular nocturn i un visor diürn, a més de documents i equip militar.

"L'estat turc ocupant va bombardejar la regió 375 vegades al llarg de 2020. Set civils van ser martiritzats i altres 14 van resultar ferits com a resultat dels bombardejos. Els mercenaris també van dur a terme dos atacs terrestres. Vint dels nostres camarades van caure com a màrtirs durant els atacs de l'exèrcit turc ocupant i els grups mercenaris ", detall el comunicat.

0 comentaris:

Publica un comentari