dijous, 26 de novembre del 2020

Les SDF embosquen una columna de mercenaris turcs a Ayn Issa matant-ne 27 entre ells ex membres de l'Estat Islàmic

L'emboscada realitzada per les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) a primera hora del matí del dimarts 24 de novembre al poble de Mu'alaqah, Ayn Issa, al nord d’Al-Raqqà, va acabar amb 27 mercenaris turcs morts. S’espera que el nombre de morts augmenti encara que l’emboscada deixi deu milicians ferits, alguns greument.

Les faccions d'Erdogan van aconseguir recuperar sis cossos, mentre que altres 21 cossos van romandre a les zones de SDF. Les forces russes estacionades a Ain Issa han mediat amb SDF per lliurar els cossos dels rebels a les faccions recolzades per Turquia, ja que SDF va mantenir aquests cossos després de ser assassinats quan van entrar al camp de mines terrestres establert per SDF a la ciutat. En aquest context, 21 cossos han estat lliurats a les forces turques aquest vespre, sota la supervisió de les forces russes i les SDF, a prop del poble de Mu’alaqah. Els cossos recuperats incloïen el cos d’un ex emir (comandant superior) de l’Islamic State (Estat Islàmic, IS) que va servir anteriorment a “l’IS de Tell Abyad”, al nord d’Al-Raqqà

Les forces turques van renovar el seu foc d'artilleria sobre posicions a Ayn Issa, que està sota el control de les Forces Democràtiques de Síria al nord d'Al-Raqqah, reaccionant el gran nombre de víctimes mortals entre les faccions recolzades per Turquia en les últimes hores. 

 0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada