divendres, 27 de novembre del 2020

Mercenaris turcs imposen nous impostos als kurds d'Efrîn per poder collir olives

L’Observatori sirià dels drets humans informa de les violacions continuades per part de les forces d’ocupació turques i els lacais islamistes a la regió ocupada d’Efrîn, Kurdistan de Síria. L'Observatori Sirià dels Drets Humans (OSDH) informa que mercenaris del grup Jabhat al-Shamiyah (Front de Llevant, islamista), amb el suport de Turquia, han imposat nous impostos als residents del poble de Hasiyyah (Merkan), al districte de Mabata, a Afrin, quan comença la collita de l’oliva.

Segons fonts de l’OSDH, les faccions pro-turques imposen un impost d’uns 250 € als agricultors per collir olives. Aquesta nova mesura forma part de les violacions continuades comeses per les forces d’ocupació turques i els seus mercenaris gihadistes a la regió d’Afrin ocupada per Turquia des del març del 2018.

El 20 de novembre, fonts de l'OSDH van informar que membres de les faccions Suqur Al-Shamal (Exèrcit Nacional Sirià) i Al-Muntaser Bellah tallaven i saquejaven oliveres en gran nombre a les zones de Bilbile i Mabata. Mentrestant, l'Associació per als Drets Humans d'Efrîn ha fet públic que els mercenaris de Turquia  van talar 280.000 oliveres kurdes i van confiscar-ne les collites.

 0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada