dilluns, 24 de juny del 2024

Trobada de coordinació entre les milícies feministes kurda i cristiana assíria de Síria

 Les Yekîneyên Parastinê Gel (Unidades de Defensa Popular, YPG), representades per Rohlat Afrin, la portaveu Ruksan Muhammed, i les membres de l'Oficina de Relacions Públiques, Lana Hussein i Dilsuz Afrin, es van reunir amb la Força de Dones Assíries del Consell de Defensa de Khabur o Consell de Guàrdies de Khabur (Mawtḇā d-Nāṭorē d-Ḥābor). La reunió va comptar amb la presència de la direcció de la Força de Dones Assíries al Consell de Defensa de Khabur, incloent Madeline Khamis i diverses combatents cristianes assiries.


"El Comandament General de les Unitats de Protecció de la Dona, Rohlat Afrin, va discutir la situació política i les polítiques de les forces d'ocupació turques a la regió amb la direcció i els combatents assiris. La reunió va abordar l'organització de les dones en l'àmbit de la l'autodefensa i la seguretat nacional, així com els èxits de la revolució, com a qüestions principals".

Rohlat Afrin, comandant general de les Unitats de Protecció de la Dona, va cridar l'atenció sobre els intents d'ocupació a la regió, subratllant que les dones del nord i l'est de Síria, que tenen un paper en la protecció, han d'organitzar-se més contra els polítiques d'ocupació La independència i les característiques singulars de la dona s'han de considerar fonamentals en aquest camp.

A la reunió, Madeline Khamis, líder de la Força de Dones Assíries del Consell de Defensa de Khabur, va afirmar que, com a dones assíries, reforçaran la seva resistència per protegir els èxits de la revolució. Madeline va destacar la importància de l'entrenament militar i l'entrenament de les forces femenines existents, com ara la Força de Dones Assíries del Consell de Defensa de Khabur, com a qüestió no negociable per a elles".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada