dijous, 25 de setembre del 2014

25/09/2014 - Comunicat d'YPG bàsicament dirigit als EUA

A les darreres dues setmanes ISIL*, també conegut com a Deash, va concentrar les seves forces, procedents d'Iraq i Síria amb armament pesat i equipaments que va obtenir d'Iraq i Síria, per llençar un atac sobre les nostres unitats de Kobane que defensen la pròpia Kobane i les viles del voltant. El poble i les nostres unitats defensen Kobane amb armes lleugeres i gairebé cap recurs, contra un dels més brutals atacs d'ISIL, també conegut com a Daesh.

Els bombardeigs sobre les bases d'ISIL per part dels EUA i la seva aliança foren de gran importancia i realment necessaris però van arribar tard. Els atacs que vam llençar conta les bases d'ISIL no foren prou efectius car tenen bases al voltant de tot Kobane amb armament pesat. Malgrat que les bases d'ISIL tenen totes armament pesat, equipaments i vehicles; tot plegat a l'aire lliure i visible a tothom aquests encara no han estat objectiu dels bombardeigs aeris. Aquesta és la raó per nosaltres per afirmar que si els EUA i la seva aliança són seriosos en tenir com a objectiu les bases d'ISIL al front de Kobane i les arees al voltant de la mateixa estem amb disposició de col·laborar amb els EUA i amb la seva aliança per facilitar-los la posició i informació molt important sobre ISIL i els seus moviments. Així com les bases d'ISIL que han estat bombardejades i eren estaven integrades per ISIL de forma abundant.

Redur Xelil
Portaveu YPG* El comunicat d'YPG parla d'ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant, Estat Islàmic de l'Iraq i el Llevant) però actualment utilitza la denominació Islamic State (IS).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada