diumenge, 22 de maig del 2022

Tres atacs de la guerrilla urbana HBDH contra interessos turcs


Halkların Birleşik Devrim Hareketi, Moviment Revolucionari Units dels Pobles (HBDH) formada per de 10 organitzacions kurdes i turques, anuncien que han dut a terme 3 operacions a Esmirna, Amed (Diyarbakir) i Istanbul. Les milícies de l'HBDH van anunciar que sabotejaven la Brigada de Comandos de Muntanya Foça a Esmirna. Mentre que la comissaria de policia era objectiu a Amed/Diyarbakır, es va organitzar una acció de bombardeig contra ISMEK a Istanbul.

La milícia İbrahim Kaypakkaya del va fer una declaració sobre l'acció de sabotatge que van organitzar contra la Brigada de Comando de Muntanya de Foça. La nit del 18 de maig, es va dur a terme una acció de sabotatge contra la central elèctrica que subministrava energia a la Brigada de Comandos de Muntanya al districte de Foça d'Esmirna. Com a conseqüència de l'actuació, l'electricitat de la brigada va quedar totalment tallada i durant molt de temps no es va subministrar. Mentre els esforços dels bombers per apagar el foc van continuar durant hores, es van produir grans danys.

La milícia HBDH İbrahim Kaypakkaya va assenyalar que la gent s'enfronta a una gran destrucció i va dir: "Estem al coll d'aquest govern que ha construït palaus amb centenars i milers d'habitacions per a ells i fa que els seus partidaris visquin tota mena de vides de luxe. La seva seu i els seus elements són els nostres objectius", diu el comunicat: "Els dies ja no són foscos per als nostres pobles. Els dies són foscos ara per als feixistes. Els nostres pobles veuen el seu futur en la revolució unida, s'organitzen i marxen cap a la victòria. . No respireu tranquil per a l'enemic enlloc. No deixarem l'oportunitat! L'enemic trobarà els soldats de la ira revolucionària del nostre poble, és a dir, nosaltres, on i quan menys s'ho esperen".

La milícia HBDH Rohat Dengdar va dur a terme una acció amb granades de mà i focs artificials a la comissaria de policia d'Huzur Mahallesi al centre d'Amed/Diyarbakır el 18 de maig a les 24.00 hores. La milícia HBDH Abdullah Ece també va anunciar que van dur a terme una acció de bombardeig contra l'edifici ISMEK (İstanbul Metropolitan Municipality Lifelong Learning Centre) cap a les 22:00 de la nit del 19 de maig.

 Per a saber-ne més:
- Neix l'HBDH, el front d'organitzacions revolucionaries contra la deriva autoritària del govern turc
En espanyol

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada