dissabte, 14 de desembre del 2019

Comunicat de les SDF sobre els 3 darrers dies de combats a Rojava"L'estat ocupant turc i els seus mercenaris afiliats continuen els seus plans d'ocupació a la regió. També van bombardejar diversos civils utilitzant drons armats.

Zirkan (Abu Rasên)

L’estat turc invasor va bombardejar els pobles d’Ingel Hewa i Til Werid amb morters i armes pesades. Com a conseqüència dels bombardejos, la població local va patir danys materials.

Tell Temir

L’estat ocupant turc i els seus mercenaris aliats han atacat els pobles d’Erisha, Fêseliyê, Til Şeîr i Rîhaniyê, on es troba el Consell Militar Assiri , amb armes pesades. El Consell Militar Assiri, va respondre sobre la base d'una defensa legítima, va matar 2 mercenaris. Com a resultat del bombardeig dels invasors, la propietat del poble ha estat malmesa.


Ain Isa

Continuen els atacs d’ocupació realitzats per l’estat turc. L’estat invasor i els seus mercenaris aliats van bombardejar els pobles de Qiz Elî, Tibêna, Sewame, Sarûnc i Xefiya causant danys materials a la regió.

Com a resultat del bombardeig, dos dels nostres companys que van lluitar heroicament van resultar ferits i van caure màrtirs ".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada