dissabte, 30 de maig del 2020

L'aviació turca mata, a l'Iraq, 5 kurds inclosos 2 guerrillers iraniansEl Comandament General de les Yekîneyên Rojhilata Kurdistan (YRK) , ala armada del Partiya Jiyana Azad a Kurdistanê (PJAK, Partit de la Vida Lliure del Kurdistan) va declarar que l'atac es va dur a terme gràcies a la intel·ligència proporcionada per "traïdors" i va afegir que l'estat turc ataca el poble del Kurdistan i el moviment revolucionari del Kurdistan en les quatre parts.

"L'objectiu de l'ocupació turca és prendre i destruir tothom de manera indiscriminada. És per això que continua amb els seus atacs al nord (Bakûr), al sud (Başûr), a l'est (Rojhilat) i a l'oest (Rojava)".

YRK va declarar que es va produir un atac aeri el 26 de maig a tres quarts de dotze hores i va afegir: "Tres civils kurds que havien vingut als nostres amics van caure màrtirs quan van venir sota el bombardeig després dels vols d'un avió de reconeixement a la ciutat de Sefre a la regió de Asos. Aquest atac va demostrar una vegada més que sense l'ajuda dels traïdors és impossible que l'enemic aconsegueixi els seus objectius i que aquests esdeveniments no passessin ".

YRK va anunciar que dos guerrillers van caure màrtirs i van divulgar les seves identitats com Rêbaz Sine i Zinar Brûsk de Rojhilat o Kurdistan oriental. El PJAK forma part de la Koma Civakên Kurdistan (Confederació de Comunitats del Kurdistan, KCK).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada