divendres, 22 de maig del 2020

Pirates informàtics emeten "Bella Ciao" des de la megafonia de les mesquites d'EsmirnaLa cançó revolucionària italiana antifexista “Bella Ciao” ​​va començar a sonar de sobte des de diverses mesquites de la ciutat d’Esmirna, provocant l'ira d'Erdogan i els seus acòlits islamistes. Els fiscals turcs van iniciar una investigació per “insultar obertament els valors religiosos”.

Els informes dels mitjans van indicar que els pirates informàtics van accedir al sistema central permetent la crida simultània a la pregària de múltiples minarets i van interpretar la popular cançó italiana de diverses mesquites dels districtes de Konak, Karşıyaka, Çiğli i Buca.

Ara Erdogan prova de trobar els pirates informàtics, així com els usuaris de les xarxes socials publicant el vídeo amb "comentaris de suport i laudatoris" pel presumpte delicte d'humiliació obertament dels valors religiosos. L’alcalde d’Esmirna, Tunç Soyer, del partit d'esquerra turca CHP va publicar una declaració que condemnava l’incident com a “provocació flagrant” i instava a la calma.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada