dimecres, 2 de febrer de 2022

El Comitè Central del PKK celebra la seva reunió anual

El Comitè Central del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) , que celebrava la seva reunió periòdica anual, va anunciar que havia arribat a un nou pla d'acció per continuar la lluita, i havia renovat el seu mètode d'organització i gestió segons aquest pla. Text en català dels acords:

El Comitè Central del Partit dels Treballadors del Kurdistan va celebrar la seva reunió anual ordinària amb la participació de 27 dels seus membres, i la reunió va començar amb el record dels herois màrtirs que van ser martiritzats el 2021 en la persona dels màrtirs de Mam Rasho, Zindoora, Girê Sor i Werkhile i tots els màrtirs, amb tot respecte i agraïment, i saludant la lluita del líder Abdullah Ocalan dins de la presó d'Imrali i la campanya "L'hora de la llibertat" s'ha estès arreu del món, i tots els membres del partit, gent patriòtica i Els cercles democràtics revolucionaris han estat convidats a desenvolupar l'era de la llibertat, la campanya destinada a la llibertat física del líder del poble kurd, Abdullah Öçalan.

La reunió del Comitè Central va començar amb la lectura d'instruccions detallades recollides a partir dels escrits i discursos del líder Öçalan, i amb la lectura de l'informe del Comitè General del Partit dels Treballadors del Kurdistan (PKK) i del Partit per la Llibertat de les Dones del Kurdistan [en kurd Partiya Azadiya Jin a Kurdistan/ KurdisCat]. S'ha observat que les activitats pràctiques tant a nivell de comitès com de petites organitzacions com a nivell d'organitzacions fragmentades es van tractar, avaluar en detall i implementar en la pràctica de Cap d'Any extreure riques lliçons.

Com és sabut, la lluita per la llibertat feta pel nostre Partit l'any 2021 va arribar a un nou clímax en tots els aspectes. L'atac d'ocupació feixista llançat pel Partit Justícia i Desenvolupament i el Partit del Moviment Nacionalista a Gari durant el mes de febrer i a Metîna, Zab i Avashin a partir del 23 d'abril va ser esclafat per l'heroica resistència dels combatents de les Forces de Defensa Popular i dels combatents de la Estrella de les unitats femenines gratuïtes. La resistència heroica de la guerrilla, i va poder avortar el complot de liquidació traçat pel feixista Justícia i Desenvolupament i el Partit del Moviment Nacional amb el suport dels Estats Units d'Amèrica i la complicitat del Partit Democràtic del Kurdistan; El feixisme turc, que no va poder ocupar les zones legítimes de defensa i no va poder trencar la resistència del nostre poble i dels seus amics, està ara subjecte a la derrota i a un cert col·lapse.

En homenatge a la resistència del 2021 que es va desenvolupar d'aquesta manera i va crear resultats històrics, la nostra reunió va revelar les seves riques lliçons criticant els errors i les mancances que va patir la resistència. Sobre aquesta base, tota mena de creativitat individual, no planificada, no estratègica, tàctica, critica i condemna l'enteniment i els mètodes i roman estret i tancat, cal insistir en el mètode estratègic de la guerra popular revolucionària en profunditat i amplitud. La ratxa guerrillera de la modernitat democràtica per ser creatiu, per lluitar tant com a la muntanya, per apuntar el feixisme econòmicament, políticament i militarment, per dur a terme represàlies i represàlies efectives, i colpejar l'enemic feixista i en aquest context va cridar la guerrilla en particular per renovar totes les forces combatents de tots els bàndols i lluitar eficaçment.

On la reunió del Comitè Central va avaluar amb detall la realitat del líder Öçalan i la seva resistència a Imrali i el nivell de la nostra comprensió i implementació amb una agenda especial, en gran manera, i en aquest context, la reunió va explicar, començant per la la correcta comprensió de la veritat del líder Öçalan i la implementació exitosa d'això, que la nostra tasca principal és difondre la veritat del líder a l'Orient Mitjà i al món, i arribar a tots els oprimits, especialment les dones i els joves. La reunió també s'ha referit a la resistència històrica d'Imrali, que s'està desenvolupant amb l'aïllament i la pressió física i psíquica creixent, destacant que a Imrali s'està duent a terme les bases de la gran guerra. Per tant, cal entendre la resistència del líder Öçalan des de tots els costats i posar-la en pràctica amb èxit; En aquest context, les percepcions i actituds que creien que les operacions anteriors a Imrali serien criticades i condemnades de la mateixa manera, van cridar a tots els nostres companys, persones i amics a entendre correctament l'operació i a lluitar amb més eficàcia; També es va avaluar la situació d'Imrali i l'estat d'aïllament, com a conseqüència de la qual cosa es van tallar tots els contactes i negociacions amb el líder Öçalan, i l'amenaça i perill que suposava, i calia avisar els que tornaven a fer aquestes coses. , i cridar a una lluita unida contra l'estat d'aïllament que es va estendre i es va expandir al Kurdistan i a tota Turquia.

La nostra reunió va arribar al fet que la ideologia representa el 80% de la nostra lluita d'alliberament així com la Tercera Guerra Mundial, i la reunió va posar èmfasi en els intents del feixisme turc en aquest nivell per tal d'implementar les polítiques d'extermini i fusió nacional. Per tant, hem de parar més atenció a la lluita ideològica i intensificar la propaganda, la literatura i l'art que sustenten el nostre pensament. La lluita ideològica, en particular, la formació dels joves i del públic en general sobre el base de la modernitat democràtica. La trobada va assenyalar la necessitat d'intensificar la lluita ideològica contra l'individualisme de la modernitat capitalista, que ha arribat a l'etapa d'epidèmia; Cal construir una personalitat lliure i una societat democràtica, i sobre aquesta base fem una crida a tots els intel·lectuals patriòtics, inclosos els escriptors, artistes i escriptors kurds, perquè organitzin més les seves files per dur a terme el renaixement cultural de la revolució de la llibertat.

La reunió del Comitè Central també va debatre sobre la situació política i militar actual de diverses maneres, centrant-se en possibles esdeveniments i determinant les tasques polítiques i militars necessàries en la nova operació, i va cridar l'atenció sobre els signes de decadència que mostren els Estats Units d'Amèrica, destacant que aquesta situació era una confirmació de les opinions i idees del líder Abdullah Öçalan fa trenta anys. També ha subratllat que la Tercera Guerra Mundial continuarà i que també continuarà el paper central a l'Orient Mitjà, i ha subratllat que el mètode i l'enfocament que vol preservar no guanyaran el conflicte polític i militar en les circumstàncies actuals, així que cal estar vigilant i solidari en tots els sentits, on va cridar l'atenció sobre el col·lapse històric del capitalisme, el sistema de poder i l'estat en la seva persona, i va destacar la importància històrica de desenvolupar la lluita global per la democràcia basada en l'alliberament. de les dones i l'entorn social.

A la reunió es va tractar detalladament el nivell de lluita al Kurdistan i la guerra en les tres grans línies, els valors dels conflictes i les relacions entre la línia genocida clàssica que segueix el feixisme AKP i MHP i la línia de formació de l'estat-nació perseguida. dels Estats Units i el Partit Democràtic del Kurdistan (Partiya Demokrat a Kurdistanê, PDK) , i va assenyalar que tot i que n'hi ha. La disputa entre ells, però, és que hi ha aliances especials contra la línia de llibertat que busca el Partit dels Treballadors del Kurdistan, i ha subratllat que el nivell d'aliança amb el Partit de la Justícia i el Desenvolupament i el Partit del Moviment Nacional dels darrers anys constitueixen la major amenaça per a l'existència i la llibertat del poble kurd, i assenyala que el govern feixista del Partit de la Justícia i el Desenvolupament i el Partit del Moviment Nacional encara es manté al seu costat. peus amb el suport del PDK, per la qual cosa va destacar la importància de fer un esforç més gran per expulsar-lo.

També ha esmentat que el feixisme de l'AKP i el MHP està atacant amb totes les seves forces per esborrar l'existència i la llibertat del poble kurd a la faç de la terra i que ho continuarà fent durant el major temps possible. Avui, la lluita per enderrocar el feixisme de l'AKP i el MHP és la lluita més democràtica i revolucionària. A l'Orient Mitjà i al món, per tant, aquesta lluita s'ha de desenvolupar en tal unitat al Kurdistan, Turquia i el món, i en aquest context va fer una crida a tots els partits, organitzacions, sectors socials, moviments de dones i joves, i nacionals i revolucionaris. forces al Kurdistan per lluitar conjuntament contra el feixisme del Partit de la Justícia i el Desenvolupament i el Partit del Moviment Nacionalista, on va reiterar que quan l'AKP i el Partit del Moviment Nacionalista (MHP) i el feixisme AKP siguin enderrocats, i per tal de Per evitar que les seves formes ocupin el seu lloc, totes les forces d'esquerres, socialistes, revolucionàries i democràtiques a Turquia, moviments de dones i joves, partits, organitzacions, sindicats han de lluitar contra una lluita comuna i gestionar juntes la revolució democràtica antifeixista i organitzar el moviment democràtic sobre aquesta base com la tercera aliança.

La reunió va destacar la importància de les relacions tàctiques amb tothom com a tercera força política, assenyalant la importància històrica per resoldre els problemes a Síria i l'Iraq sobre la base de la transició democràtica, per la qual cosa va tornar a demanar als governs de Síria, l'Iraq i l'Iran en particular. , i totes les forces polítiques d'aquestes zones per treballar juntes per trobar una solució de la causa kurda sobre la base de la democratització, i van destacar la importància històrica de la gran victòria que el nostre poble va aconseguir a Rojava i al nord-est de Síria sobre l'ISIS, encara que algunes forces ho van fer. No es va pronunciar contra ISIS, i va prendre mètodes no coordinats, els residents del nord i l'est de Síria estan felicitats fins i tot. Avui per la seva lluita exitosa i unida contra aquestes forces, la nostra reunió també va elogiar les posicions i accions del líder Ocalan i el PKK a tot el món i va subratllar que per garantir la llibertat kurda sobre la base d'una democràcia profunda, cal fer tot el possible per intensificar i la lluita.

Sobre aquesta base, la nostra reunió va elaborar un conjunt de decisions, un pla d'acció i una lluita, i en conseqüència va completar amb èxit la seva tasca renovant el mètode d'organització i gestió.

És molt clar que amb la reunió del Comitè Central del PKK, el moviment per la llibertat i el nostre poble han becAlguns més organitzats i preparats per al nou any de lluita, per enderrocar el feixisme de l'AKP i el MHP, i trencar l'aïllament d'Imrali, la lluita per un Kurdistan lliure i Turquia s'intensificarà d'una manera més democràtica Organitzada i eficaç i en la línia de la victòria, per això, intensificarem la lluita contra els enemics i unirem les nostres files. És per això que en el vint-i-quatre any, la lluita contra la conspiració del 15 de febrer s'intensificarà, i el 8 de març i Newroz seran testimonis d'un nou punt àlgid en la lluita per la llibertat, i convertirem aquest any en un any més fort per a la lluita i més gran. victòria.

Sobre la base d'aquesta reunió, commemoram amb respecte, amor i gratitud el 16è aniversari del seu martiri, membre del Comitè de Renaixement del PKK i gran màrtir del Kurdistan del Sud, i preservarem la lluita històrica per la llibertat que desenvoluparem sobre la base dels resultats de la reunió del nostre Comitè Central.

També fem una crida a tots els nostres companys de partit, als nostres patriotes i als nostres amics perquè entenguin, implementin i implementin correctament els resultats de la reunió del Comitè Central, per tal de trencar la conspiració del 15 de febrer i convertir els cinquanta anys del líder i del partit en un any de victòria històrica amb lluita efectiva.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada