divendres, 11 de desembre de 2020

Les SDF tanquen un acord amb Rússia i Àssad per establir punts d’observació a prop d’Ain Issa per evitar nous atacs turcs

 

Les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) ) han arribat a un acord aquesta setmana amb Rússia i el govern sirià per establir tres punts d’observació a prop d’Ain Issa per evitar nous atacs turcs. Riad al-Khalaf, líder del consell militar de Tell Abyad, va dir en una declaració pública als mitjans que les "violacions" de Turquia contra el poble kurd sirià no han cessat, sinó que "han augmentat al novembre".

Com a resultat, va dir que els russos, les SDF i el govern sirià han "acordat establir tres punts per reduir les violacions contra el nostre poble als camps d'Ain Issa. Dilluns, Asharq Al-Awsat va informar que els russos van demanar a les SDF que permetessin al règim sirià controlar la plaça de seguretat a Ain Issa, igual que a Qamishli i Hasakah, on el règim controla la plaça de seguretat. No obstant això, els informes suggereixen que només s’establiran tres punts a Ain Issa. El primer lloc s’establirà a la part oriental del districte d’Ain Issa, el segon lloc serà a la carretera internacional M4, mentre que el tercer s’establirà a part occidental del districte d’Ain Issa.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada