dimecres, 30 de desembre de 2020

Les SDF es reuneixen amb la minoria cristiana de Síria: "El nostre objectiu és alliberar la regió"

 

Una delegació de comandants de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) va fer una visita de Nadal a les esglésies catòliques siriaces a Hesekê(en àrab Al-Hasakah). A petició del comandant general de les SDF, Mazlum Abdi, una delegació de SDF va fer una visita de Nadal a les esglésies catòliques assíries a Al-Hasakah (Hesekê) al nord-est de Síria. La delegació va visitar primer el Consell Militar assiri. Els assessors de comandament general de les SDF, Rêzan Gulo i Mensur Hec, van estar acompanyats per Emced Dawûd, un dels comandants del Mawtbo Fulhoyo Suryoyo (Consell Militar Siríac, MFS), i Seher Dawûd, membre de l'Oficina de Relacions Militars.

Donant la benvinguda a la delegació de SDF a l’Església Catòlica Central de Síria, l’arquebisbe Mons. Joseph Shimei va expressar el seu plaer amb la visita.

Afirmant que la lluita de les SDF és sagrada, Shimei va dir: "SDF va alliberar el nord i l'est de Síria i va salvar el món sencer de l'Estat Islàmic de l'Iraq i Síria (IS). Van mostrar una gran resistència en tots els camps. Per a nosaltres és un honor saludar aquesta lluita de les SDF. Hauríem d’esforçar-nos perquè continuïn els diàlegs pacífics ”, va dir.

En declaracions durant la visita, Emced Dawud va declarar que estan honrats pel suport de tots els pobles i que continuaran la seva lluita per alliberar la regió. Rêzan Gulo també va celebrar el Nadal i va desitjar que el Nadal portés pau a tot el món.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada