divendres, 22 de juliol del 2022

Reunió d'alt nivell entre les SDF i els EUA per reforçar l'aliança militar a Síria


El Consell Militar de les Syrian Democratic Forces (Forces Democràtiques Sirianes, SDF) van anunciar una reunió celebrada entre el Comandant en Cap de les SDF, Mazloum Abdi, i el Tinent General Michael Corella, comandant del Comandament Central dels EUA, i la delegació que l'acompanyava. A la reunió van discutir "operacions militars i una cooperació més gran amb la coalició internacional en la lluita contra Estat Islàmic, IS, com l'associació en els esforços antiterroristes i el suport a l'estabilitat i la seguretat a la regió".

La milícia siriana ha afirmat: "També es va discutir sobre els perills creixents que plantegen el campament d'al-Hol i les presons que allotgen les colles d'IS, i la necessitat d'elevar el nivell dels esforços internacionals i locals per envoltar aquest arxiu i reduir el perill”. Durant la reunió, el comandant en cap, Mazloum Abdi, va expressar les preocupacions de seguretat que plantegen les amenaces turques a la regió, especialment l'impacte en els esforços per combatre l'IS i els arxius d'al-Hol i les presons.

El general Corella, per part seva, va recordar l'oposició de les institucions militars i governamentals nord-americanes a qualsevol possible atac turc contra les regions del nord-est de Síria.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada