dissabte, 22 d’abril del 2023

Assemblea general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan (PAK)

L'assemblea general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan (PAK), amb la participació de la majoria dels seus membres, va celebrar la seva Assemblea General a principi d'abril en les bases a l'exili (Kurdistan de l'Iraq). El partit kurdo-iranià PAK, a més d'avaluar els informes organitzatius de qualsevol dels òrgans del PAK, va tractar diversos temes i temes importants. Per cadascun d'aquests temes, es va aprovar una decisió especial. Els temes i temàtiques de la trobada van ser:


1-La revolta de la vida, la raó, l'objectiu i el futur.

2- Revisar la necessitat de l'acord dels partits al Kurdistan oriental i la lluita per establir la regió del Kurdistan pel bé del dret a determinar el destí polític del Kurdistan.
3- Desenvolupar i enfortir la relació entre els partits independentistes i els partits colonials de l'Iran.4- La dissolució de dos discursos del Kurdistan i l'Iran durant l'aixecament de la vida i reflexionar sobre l'actitud i el comportament polític.
5- Agraïment de la resistència del comandant i Peshmerga de la nació Kurdistan.
En el primer tema, el parlament general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan, la política centenària del colonialisme iranià, la consciència, la resiliència, i la lluita del nacionalisme kurd i la lluita per recuperar la dignitat i la personalitat i arribar a la llibertat, la seguretat i la felicitat a l'altre costat; amb la bona raó i establir la objectiu d'aixecar la vida.
En el segon tema del parlament general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan, evidencia "una crida a la unitat i la unitat dels partits i organitzacions polítiques de l'est del Kurdistan, que va ser publicat per un grup d'individus kurds el cinquè d'octubre de 2022; com a base d'organitzar relacions i cooperació amb els partits i partits polítics del Kurdistan oriental pel bé que es va aconseguir. El dret a determinar el destí, acceptat.
En el tercer tema de les converses del parlament general del PAK, sobre la política de desenvolupament i enfortiment dels vincles amb els partits i partits independents de les nacions colonitzades de l'Iran, va ser capturat i les ordres necessàries de les institucions PAK.
El quart tema de les converses del parlament públic, una visió més clara de les fronteres i files polítiques del Kurdistan en la revolta de la vida dins dels actors polítics, el desenvolupament de la Revolució Independentista Kurda a nivell del Kurdistan, el Comitè Kurd per al nivell de recerca social i la dissolució del kurdistan i l'iraniasme, va ser atès.
En aquest article, Assemblea General PAK sobre l'estratègia de desmantellament de l'estat-nacionalisme persa i la negació dels esforços de reforma en formalitats com: autodemocràcia, federalisme, socialisme democràtic i confederalisme democràtic.
El cinquè tema de l'Assemblea General PAK, va estar dedicat a debatre sobre els diferents grups de l'oposició persa i la identificació de la política del Kurdistan. En aquest tema, el Partit Liberal del Kurdistan, i el grup d'oposició persa que protegeixen l'estat iranià, estan al centre de la seva atenció, i inclouen el centre polític del Kurdistan. És igual reconèixer la geografia de l'Iran i reconèixer el dret a determinar el dret del destí, per mesura i condicions de cooperació amb qualsevol grup i organització opositors.
El tema final de l'assemblea general del PAK va ser: respectar l'orgullosa resiliència del comandant i la Peshmerga del Kurdistan posada sota l'escut dels terroristes i els drons de l'Iran.
Les decisions de l'assemblea general del Partit per l'Alliberament del Kurdistan, després de la revisió i aprovació definitiva, es publicaran en els pròxims dies. Que la bandera de la llibertat i la independència del Kurdistan.

Per a saber-ne més:
- Sobre el PAK0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada