divendres, 30 d’agost del 2019

HRÊ apunta a que Rússia va coordinar-se amb Erdogan per atacar Efrîn: "Rússia tanca els ulls sobre el que passa a Efrîn"
El Comandant Ciwan Efrîn, de les Hêzên Rizgariya Efrînê (HRE) ha fet una aparició pública amb una de les seves unitats de combat. Ronahi TV ha recollit les impressions del militar mentre patrullava al cantó d'Efrîn. Les Forces d'Alliberament d'Efrîn asseguren que "Vam formar una força per alliberar Efrîn. La gent d'Al-Shehba* també resisteix. La resistència a Al-Shahba es basa en l’alliberament d’Efrîn. Independentment de les circumstàncies, les penes de la gent d'Efrîn al districte d'Al-Shahba es convertiran en bells dies.
Les nostres operacions s'escalaran, la gent d'Efrîn és la principal força en el seu alliberament, de manera que tothom sap que la nostra lluita continuarà fins que Efrîn sigui alliberat i torni a la seva gent.
El règim sirià està creant obstacles, i és difícil transferir-hi materials bàsics a Al-Shahba per a la gent refugiada allà, però la nostra resistència no acceptarà rendir-se. La missió del règim sirià és combatre l'ocupació i els grups de mercenaris turcs."

Segons el Comandant Moscou és responsable directe de l'ocupació turca de la part oest de Rojava: "Rússia tanca els ulls sobre el que passa a Efrîn. Segons les nostres informacions, hi va haver reunions turco-russes a Azaz i Sherawa".


* Regió veïna d'Efrîn sota control de les SDF. De majoria àrab després de la neteja ètnica assadista.

** Comarca nord-est del cantó d'Efrîn.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada