dijous, 1 d’agost del 2019

La policia turca ataca amb violència una concentració del sindicat KESK

Els membres de la Confederació de Sindicats Obrers Públics (KESK) van realitzar una marxa des de quatre localitats cap a Ankara abans que es signés el Conveni col·lectiu de treball. La confederació havia de celebrar una declaració de premsa a prop del Ministeri de Família, Treball i Serveis Socials on començaran els debats del conveni. La policia no va permetre la declaració i va atacar la gent amb esprais de pebre i porres.

El membre del Comitè Executiu Central de KESK, Ilhan Yigit, el secretari general de Haber Sen, Burak Ustaoğlu, la secretària general de SES Women, Selma Atabey, el president del sindicat Tarim Orkan-Sen, Hamit Kurt i diversos altres membres del KESK, van ser detinguts. Els treballadors van començar a marxar cap a Kizilay cantant consignes.

El secretari general del KESK, Ramazan Gürbüz va dir: "Ara mateix, els membres del KESK són atacats per la policia. Vam venir aquí per donar resposta a les nostres demandes, els nostres membres van fer el mateix. No estan permesos. També és una pena aquesta reu nió. Aquest és un dret més democràtic, no hi hauria d'haver estat una intervenció."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada