dilluns, 22 de febrer de 2021

6è Festival de literatura i art femení a Rojava

L'Autoritat de Cultura de la regió d'Al-Jazira (Rojava, Kurdistan de Síria) organitzarà la sisena sessió del Festival de literatura i art femení, sota el lema "Les dones renoven l'esperit de les cultures", el març vinent. El Festival de literatura i art femení s'organitza cada any periòdicament, perquè les dones puguin mostrar els seus productes i expressar la seva cultura, sobretot perquè les regions del nord-est de Síria i la regió en general es distingeixen per la diversitat d’ètnies i cultures.

Concursants de totes les regions del nord i de l'est de Síria, Bakur o Kurdistan de l'Iraq, "Kurdistan del Nord" o  de Turquia, Rojhilat "Kurdistan de l'Est" o de l'Iran i Europa participaran al festival.

A principis d’aquest mes, la Direcció de Cultura i Autoritat d’Art, el Moviment de la Mitja Lluna d’Or i el Comitè de Literatura van anunciar un concurs per participar al festival a gran escala, ja que establia les condicions per adherir-s’hi, i acceptarà produccions artístiques fins el 24 d’aquest mes. Aquest festival inclourà, en la línia dels festivals anteriors: poesia, conte, assaig literari, guions teatrals, escultura i pintura.


0 comentaris:

Publica un comentari