dilluns, 8 de febrer de 2021

Un jove kurd amb els pulmons destrossats hospitalitzat en perill de mort per trets arbitraris de la policia turca


Ali Nametoğulları, de 20 anys, va ser afusellat per un soldat turc als voltants de la comissaria de policia d'Erçek, a Ipekyolu, província de Wan. El jove lluita per la seva vida a l’hospital. Nametoğulları va ser afectat per dues bales i haurà de sotmetre's a una cirurgia molt complexa si no es millora la seva salut en un termini de dos dies. El seu pulmó està danyat.

Nametoğulları havia marxat de casa i anava a Wan perquè la seva germana li havia demanat que la portés al metge. Per evitar ser detinguts i interrogats per trencar el toc de queda del coronavirus, Nametoğulları va passar per la comissaria de policia d'Erçek.

Quan va baixar del vehicle després que se li ordenés la "parada", va rebre un tret a l'esquena. Nametoğulları, que tenia tres costelles trencades i els pulmons danyats a causa de la bala que li va colpejar el costat dret de l'esquena, va ser traslladat al centre mèdic Dursun Odabaşı de la Universitat Van Yüzüncü Yıl.

Iskender Nametoğulları, el pare del noi, va dir que la vida del seu fill està en perill no ha recuperat la consciència. Nametoğulları va afegir: "Si no recupera la consciència, se sotmetrà a una cirurgia en un dia o dos. La seva germana li va demanar que la portés al metge, per això anava de camí a Van. a ser detingut pels soldats. Suposem que va resultar ferit pel foc obert pels soldats de la comissaria de policia d'Erçek. Encara estem esperant, declararà quan es recuperi i ens presentarem al poder judicial actuant segons la seva voluntat ".


0 comentaris:

Publica un comentari