dimecres, 10 de novembre del 2021

Un avi i dos dels seus fills, kurds, assassinats en un atac de dron turc a Síria


 

Les Forces de Seguretat Interna (Asayis) van anunciar que 3 civils van ser martiritzats com a resultat de l'atac de l'ocupació turca a un automòbil civil per un avió no tripulat, i van demanar a les forces internacionals que assumeixin les seves obligacions amb les convencions i els tractats internacionals.
Continuant amb les violacions de l'ocupació turca cap a les nostres àrees i l'incompliment de tots els pactes i tractats internacionals, tres civils d'una família, l'avi i dos dels seus nets, (Youssef Kulo-Mazloum Kulo-Muhammad Kulo) van ser martiritzats com a resultat d'atacar el seu automòbil. al barri d'Al-Hilaliya a la ciutat de Qamishlo ahir a la tarda, dimarts 9/11/2021 per un dron turc.

A les Forces de Seguretat Interna afirmem el nostre ple compromís amb el nostre deure de protegir tota la nostra gent i preservar-ne la seguretat. Deixem clar que les forces internacionals han d'assumir les seves obligacions amb les cartes i els tractats en què van ser garants per mantenir l'estabilitat de totes les nostres regions, cosa que es va aconseguir com a resultat dels grans sacrificis realitzats pel nostre poble en l'eliminació de les organitzacions terroristes , assenyalant que aquestes violacions ajuden totes les organitzacions terroristes a organitzar les seves files i difondre el terrorisme a tots els països del món.
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada