dimarts, 21 de maig del 2024

El nou grup armat kurd MAK mata per primera vegada un membre de les forces d'ocupació: O abandonareu el nostre país, o sereu l'objectiu de la nostra milícia a tot arreu"

Milîsên Azadiyê Kurdîstan (MAK, en turc Milícia per la Llibertat del Kurdistan) és un nou grup armat. El 14 de març de 2024 va realitzar una primera acció al districte de Kultur, "vam colpejar els mercenaris de l'estat turc ocupant. Vam atacar amb granades de mà i còctels molotov. Les bandes de policia turca sorpreses van disparar als voltants i van intentar defensar-se, però no es van poder salvar. Advertim l'estat turc i els seus mercenaris. Us deixarem, i les vostres eines, en runes al Kurdistan. O abandonareu el nostre país, o seràs l'objectiu de la nostra milícia a tot arreu". El 19 d'abril va realitzar acció amb artefactes explosius improvisats la nit del 19 d'abril a les 01:50 contra la governació del districte de Khinis d'Erzirom. El vehicle blindat de la policia que mitja hora després va arribar al lloc dels fets va ser impactat amb artefactes explosius improvisats. 

La nit del 11 de maig va dur a terme una acció amb explosius fets a mà contra la seu de la policia turca de districte a Nusaybin (Nisêbîn). "La nostra milícia va dur a terme una acció amb explosius fets a mà contra la seu de la policia de districte dels agents de policia torturadors situada al carrer Cumhuriyet al districte de Nisêbîn de Mardin".

Ara ha anunciat l'execució d'un sergent especialitzat ocupant, Murat Doğan va ser castigat per la milícia MAK a Amed el 17 de maig.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada