divendres, 19 de desembre del 2014

Les YPG anuncien la reobertura del corredor Shengal-Rojava

Les nostres forces de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) i les Yekîneyên Parastinê yên Jinê (Unitats de Defensa de Dones, YPJ) van iniciar una operació aquest matí per tal d'obrir el corredor entre Rojava* i Shengal (Sinjar).

En aquesta operació les viles de Zaraya, Herinshiyah, Khamisiyah, Khirab Hassan, Hajok, Dosa, Mishhhaniyah i Mosa, localitzades a la frontera iraquiana, van ser alliberades dels grups terroristes.

Mentrestant, les Hêzên Parastina Gel (Forces de Defensa Popular, HPG) i les Yekîneyên Berxwedana Şengalê (YBŞ, Unitats de Resistència de Shengal) que estan posicionades a la Muntanya de Shengal, van aconseguir avançar uns 10 quilòmetres al nord de la muntanya cap a la vila de Dahola i alliberar la població de les forces terroristes. Havent avançat les forces de les HPG, YJA-Star i YBŞ des de la part de la muntanya de Shengal, les nostres forces de les YPG/YPJ van tenir la capacitat per avançar des de Rojava, aconseguir contactar amb les forces mencionades i reobrir el corredor hentre Shengal (Sinjar) i Rojava*, el Corredor de la Humanitat.

Yekîneyên Parastinê Gel (YPG)

* Rojava: Kurdistan de Síria 

Per a saber-ne més:

La creació de les YBS

El corredor que es va crear l'agost de 2014 per les YPG i HPG
 







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada