diumenge, 14 de desembre del 2014

Un dels presos en vaga de fam a Iran agredit

La vaga de fam dels presos kurds a la presó d'Iran (Urmia) continua per 24è dia malgrat les amenaces del règim teocràtic. També continuen les accions de solidaritat i Newroz TV se n'ha fet ressò malgrat l'opacitat del govern.

En el seu 20è dia de vaga de fam es troba l'advocat Masoud Shams Nejad. Ara s'ha sabut que després de dos dies va ser perseguit i agredit per guàrdies de la presó. Val la pena esmentar que fa quatre mesos, Masoud Shams Nejad va perdre la seva llicència com a lletrat i va ser empresonat durant quatre mesos per càrrecs de posar-se en contacte amb els mitjans de comunicació kurds. Masoud Shams Nejad anteriorment va defensar Hossein Khezri i Habibollah Golparipour (executat per Iran) com a advocat.

Segons els últims informes, l'estat de salut dels presos ha empitjorat. En especial Sirwan Najawi, Abdullah Temoue, Sherko Hassanpour i Ali Afshari. La situació més delicada és la d'Alireza Rasouli qui va ser el primer en declarar-se en vaga de fam que va iniciar la vaga fa 35 dies. La seva vida en perill immediat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada