dilluns, 18 de desembre del 2017

Àssad entra en situació de deliri i titlla de "traïdores" a les SDF

El dictador assassí que va ser incapaç, absolutament incapaç, de defensar a la població siriana de Raqqà, ni la de Tabqa, ni Manbij, ni Deir ez Zor, ni Kobanê.
L'individu corrupte (un 60 % de les empreses sirianes en mans de la seva família) que va abandonar de forma covarda centenars de milers de civils i va atacar per l'esquena els qui van plantar cara a l'Estat Islàmic.
El mateix infecte individu que va entregar Jarablus o Al Bab a la Turquia d'Erdogan i ha provocat la mort desenes de milers de civils.
El perdedor de la guerra de Síria, cadàver polític que només es manté a Damasc mercès al suport de Rússia.

Aquest personatge sinistre, covard, corrupte, incompetent i genocida ha afirmat: "Quan parlem d'aquells a qui ens referim com 'els kurds', de fet no són només kurds, Tots aquells que treballen per un país estranger, especialment aquells sota comandament americà... són traïdors. Així és com veiem aquells que treballen pels americans". Corcat de demagògia, el dictador que va col·locar el seu pare (ell mateix president colpista des de 1970) al capdavant de Síria ja fa 17 anys, oblida que mentre ell donava l'esquena a Kobanê els "americans", van realitzar 2.000 bombardejos aeris que van salvar la ciutat. Mentre ell abandonava Tell Abyad els "americans" van subministrar ajuda per a recuperar-la. Mentre ell regalava Manbij els "americans" van ajudar des de l'aire a les SDF a expulsar els islamistes. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada