dimarts, 26 de desembre del 2017

Hesen Qamişlo (Comandant d'YPG): "Les amenaces del règim d'Assad no ens aturaran"Hesen Qamişlo, és el Comandant de les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) a la campanya 'Tempesta de Jazira' que "va començar el 9 de setembre i pretén alliberar la zona rural oriental de la ciutat de Deir ez-Zor dels mercenaris de l'Estat Isàmic, i la campanya continua fins ara. Sabem que aquestes àrees s'estenen des del districte d'Al-Shaddadi fins a Deir ez-Zor, és una àrea gran i és des d'on els centres de mercenaris de l'IS implementen els seus esquemes criminals contra Rojava i el Nord de Síria. Aquesta campanya s'acosta a la seva finalització ", afirma en referència a la Tempesta de Jazira.

"Els objectius són clars des del principi:

- alliberar les persones de la regió dels mercenaris de l'IS.

- Des del començament de la campanya, vam anunciar que el nostre objectiu és alliberar tota el part oriental de Deir ez-Zor a la frontera iraquiana-siriana, continuarem aquesta campanya fins a l'alliberament de tota la franja fronterera. "

"Som disposats a negociar amb totes les forces que combaten als mercenaris d'IS. Som en contacte amb molts d'ells, incloent-hi l'exèrcit iraquià. El nostre objectiu d'aquesta comunicació és protegir les nostres fronteres i restaurar la seguretat a les zones alliberades. També hem format un comandament operatiu conjunt amb les forces russes per combatre els mercenaris d'IS, ja que les forces russes estan dins de les forces que combaten els mercenaris d'IS.

Sobre els atacs recents de les forces del Baas*, Hassan va assenyalar que: "Les amenaces del règim baasista els últims temps, coincidint amb les declaracions del seu president al-Assad, van sorgir just amb el final dels mercenaris de l'IS que van ser derrotats per la resistència de les SDF. El règim vol, amb aquestes amenaces, cridar l'atenció per amagar les nostres victòries i intentar demostrar-se a si mateix que és encara fort i capaç. I que pot afrontar les nostres forces. Tot plegat no ens aturarà de cara a aconseguir els nostres objectius".
* Baas: Partit del Renaixement Àrab Socialista, a Síria liderat pel clan dels Assad, a l'Iraq pel dictador Saddam Hussein. D'ideologia autoritària així com imperialista àrab.  
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada