divendres, 9 de març del 2018

Khamenei, líder suprem de l'Iran: No dur el mocador és un pecat social

El "líder suprem de l'Iran" va atacar a l' "elit" que demana el final del hijab (mocador islàmic per a ocultar el cabell de les dones) obligatori. Segons Ali Khamenei "les dones no haurien de triar sobre què vestir." Les declaracions del "líder suprem de l'Iran" coincidien amb el dia de la dona en el que  una dels manifestants contra el hijab obligatori va ser condemnada a dos anys per la seva protesta.

Khamenei va atacar una cultura de "nuesa" promoguda per Occident que va afirmar que danyaria les dones exposant-les a la violència. "Podem dir el mateix sobre d'altres pecats socials. És com dir que la venda de begudes alcohòliques hauria de ser gratuïta i que les persones siguin lliures de beure o no. És això un argument lògic?" Khamenei va plantejar, explicant que l'Islam ha obligat al govern a assegurar-se que el codi de dur hijab es conservi.

Va dir que les dones musulmanes haurien de prendre Fàtima, filla de Mahoma i de qui ahir es commemorava el seu naixement, com a exemple en la seva vida. "Posant a les dones responsables dels afers familiars en els seus rols com a mares, dones i germanes."0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada