divendres, 30 de gener del 2015

Concentració pel Kurdistan a Barcelona


En el marc de les mobilitzacions pel Kurdistan que es realitzaran aquest mes de febrer, des de KurdisCat - Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan hem organitzat una concentració a Barcelona pel proper dissabte 7 de febrer. Serà a les cinc de la tarda davant el consolat turc (Passeig de Gràcia, 7 de Barcelona).

La marxa de Barcelona estarà coordinada amb d’altres que es faran internacionalment. El mateix dia se'n faran a les ciutats de Madrid i València. Les mobilitzacions internacionals, impulsades pel KCD-E *, es basen en tres eixos:

- Una columna de Frankfurt a Estrasburg fa una crida en solidaritat amb la situació de Kobanê (Síria) i Sinjar (Iraq), en setge per part dels fonamentalistes islàmics de l’Estat Islàmic (IS)

- Una columna de Luxemburg a Estrasburg demana que s'aixequi la prohibició de la Unió Europea sobre el PKK kurd

- Una columna de Berna a Estrasburg se centra en reivindicar el paper de la dona en el moviment kurd.

Si sou interessats/des en participar i ajudar en la preparació us preguem que ens ho comuniqueu a kurdiscat@gmail.com ; així com la vostra disponibilitat i si voleu participar en les trobades preparatòries.

A la xarxa social facebook hi ha un esdeveniment amb més detalls de la concentració.* Kongreya Civaken Demokratîk a Kurdîstanî yen Ewropa (KCD-E) o Democratic Society Congress of Kurds in Europe és l’organització que aplega els moviments kurds a escala europea. A l'enllaç hi trobareu els detalls de les mobilitzacions a escala europea.


1 comentaris:

  • jorge says:
    2 de març del 2016, a les 19:09

    QUIERO AYUDAR ESTOI BUSCANDO ALGUIEN QUE SEPA DE MENSAJES ENCRIPTADOS SI SABES DE EL TEMA ME GUSTARIA PONERME EN CONTACTO CONTIGO DEJAME UN MENSAJE 677 306149

Publica un comentari a l'entrada