dilluns, 5 de setembre de 2016

YPG emet balanç militar de l'agost

Les Yekîneyên Parastinê Gel (Unitats de Defensa Popular, YPG) han fet públic el balanç militar de l'agost. En la seva declaració, YPG va donar la següent informació sobre els enfrontaments amb l'exèrcit turc i el règim baasista d'Àssad, així com les bandes de jihadistes a la regió:

"Operacions de les YPG: 4

Enfrontaments: 39

Operacions, enfrontaments i atacs amb resultats no verificats: 7

Atacs de l'exèrcit turc en sòl de Rojava o Kurdistan sirià: 17

Nombre d'enemics morts: 162

Nombre de cossos enemics recuperats: 80

Nombre d'enemics capturats vius: 7

Nombre de vehicles enemics destruïts: 13 cotxes bomba, 6 vehicles militars, un vehicle DShK 1 muntat, un vehicle militar Hummer

Nombre de companys/es caiguts/des: 30

Alep - Sheikh Maqsoud

YPGk a posat èmfasi que les bandes associades amb la SNC (Coalició Nacionalo Siriana, plataforma de l'oposició pro turca) han atacat, a Alep, ek barri de Sheikh Maqsoud i els suburbis de la ciutat d'Efrîn desenes de vegades al llarg del mes agost. Civils, cases i negocis van ser danyats o destruïts durant aquests atacs.

YPG va afirmar que les seves forces van alliberar als pobles de Qadriyê, Deçi, Masi i el Sêx Emer, dos pobles més petits i una granja de pollastres de les bandes de l'IS al sud-est de la presa Tishreen presa i avançat 3,5 kms en aquesta zona a l'agost.

Atacs de l'exèrcit turc

YPG va anuncia que els soldats de l'exèrcit turc van atacar el Kurdistan sirià, van violar la frontera 17 vegades a l'agost, i van danyar edificis en zones de residents civils:

12 atacs amb armes pesades

2 atacs amb armes lleugeres

2 atacs amb tancs

1 atac d'artilleria

2 atacs de vehicles blindats

2 violacions de frontera amb helicòpters turcs

1 atac aeri amb avió de combat

4 civils i un combatent de les YPG van morir i 50 civils i 2 combatents més van resultar ferides durant els atacs de l'exèrcit turc.

Balanç d'Hesekê (al Hasakah)

YPG va declarar que es van produir violents enfrontaments a Hesekê l'1 d'agost, quan soldats del règim van atacar dues posicions de les Asayish a la ciutat, i els avions de combat del règim van bombardejar la ciutat el 18 d'agost. Molts civils van perdre la vida, i van ser obligats a abandonar la ciutat. Les unitats de les YPG i YPJ van intervenir en els enfrontaments al 18 d'agost, i van jugar un paper crucial fins al 24 d'agost.

A continuació es mostra el balanç de guerra dels enfrontaments a Hesekê:

"Nombre de soldats enemics i els paramilitars que van ser morts: 77

Nombre d'enemics capturats morts: 28

Nombre d'enemics capturat vius: 170

Nombre de vehicles enemics, armes i municions confiscades: 2 panzers, 1 vehicle militar, 2 ambulàncies, 8 cotxes, 7 camionetes, tractors de 2, 4 vehicles de construcció, 343 Kalàshnikovs i 300.098 bales, 8 DShKs i 96 caixes de municions, 1 rifle de franctirador, 3 binoculars nocturns, 680 granades de mà, 1 transmissor de ràdio, 3 cel·lulars, 50 armilles d'acer, 300 llaunes de gas, porres 100, 160 cascos de policia, màscares de gas, 25 escuts policials.

Nombre de vehicles enemics destruïts: 2 vehicles de construcció, 1 vehicle militar

Nombre de companys màrtirs: 14."

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada