dijous, 12 de setembre del 2019

El PKK considera que el comportament d'Assad al Nord de Síria completament fora de la lògica


La dirigent del Partiya Karkerên Kurdistan (Partit dels Treballadors del Kurdistan, PKK) Bese Hozat, ha afirmat que "El govern sirià ha de tractar el problema de manera realista i lògica i discutir amb l'Administració autonòmica per resoldre els problemes. El govern sirià intenta afeblir l'Administració autònoma i annexionar-la a les àrees del seu control. Aquest comportament està completament fora de la lògica", afirmant que el problema "s'ha de resoldre amb Damasc, les zones del nord i a l'est de Síria hi ha territoris sirians i dins de les fronteres sirianes ", remarcant que l'inici de les negociacions amb Damasc és un pas" positiu ".

Hozat, que també és co presidenta del Consell Executiu de la Koma Civakên Kurdistan (Confederació de Comunitats del Kurdistan, KCK) demana al govern sirià que "reconegui l'entitat existent", fent referència a l'Administració autònoma del nord i l'est de Síria, considerant que "reforça la unitat de Síria i bloqueja la seva divisió".

Mentretant la cap del Consell Executiu del Consell Democràtic de Síria, Elham Ahmed va dir en un discurs al Fòrum Tribus d'Eufrates que es va celebrar l'1 de setembre al camp de Gire Spi (Tell Abyad) que "no hi ha signes d'un acord amb el govern sirià ".


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada