dilluns, 7 de juny de 2021

Qadir Khorani, comandant del ministeri Peshmerga: "És un atac planificat. L'objectiu d'aquest atac és provocar una guerra entre kurds"

Qadir Khorani, comandant del ministeri Peshmerga, diu que un vehicle de peshmerga va ser afectat per un atac aeri i va afegir: "Aquest és un atac planificat. L'objectiu d'aquest atac és provocar una guerra entre kurds". El 5 de juny, cinc peshmerga afiliats al PDK van morir en un atac a la regió kurda de Metina. El PDK va acusar ràpidament el PKK de ser-ne responsable. Qadir Khorani, comandant del ministeri  peshmerga, va dir que el vehicle va ser víctima d'un atac aeri, i va afegir que: "Es tracta d'un atac planificat. L'objectiu d'aquest atac és provocar una guerra entre els kurds, cometre un genocidi kurd i destruir el Kurdistan. "

El comandan Qadir Khorani, que actualment dirigeix ​​el ministeri aPeshmerga, que també és expert militar, va compartir una publicació a la seva pàgina de Facebook, cridant l'atenció sobre l'atac a la regió de Metin contra les forces kurdes. Xorani va dir en el comunicat que el vehicle blindat , destinat a la regió de Metin el 5 de juny, va ser bombardejat per avions de combat F-16 (avions de l'exèrcit turc) o drons.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada