dimecres, 2 de juny de 2021

La resistència fereix greument el president provincial del partit neofeixista turc MHP a Mardin


En una declaració escrita, el Comitè del Kurdistan del Halkların Birleşik Devrim Hareketini (HBDH, Moviment Revolucionari dels Pobles Units) va dir que "El president provincial del Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) a Mardin, Ferhan Bozkuş, va ser castigat com a conseqüència de la nostra acció armada a la nit del 30 de maig de 2021. El membre del partit feixista que va resultar ferit greument va ser portat a l’hospital amb helicòpter sota setge policial ”.

"Estem enviant un missatge als mercenaris colonialistes feixistes AKP-MHP: aquests carrers estan tancats als colonitzadors. Han estat tancats a màfies, mercenaris islamistes, forces contra-guerrilleres i traïdors que van portar el partit feixista al Kurdistan Aquells que ataquen persones pobres, treballadors, periodistes i diputats del país, assetgen els edificis del partit i els cremen foc, ho haurien de saber. Els que ataquen els nostres companys que continuen la resistència de la vaga de fam a les presons, els que continuen la la conspiració aïllant el líder del poble kurd Abdullah Öçalan, i els que hi siguin socis, continuaran pagant el preu cada dia .

Aquells que ataquin les nostres zones guerrilleres sota el paraigua de l'OTAN haurien de saber que les forces de llibertat que van crear la campanya de l'1 de juny destruiran els atacs colonialistes i genocides d'avui, com ho van fer llavors. El poder de la revolució unida neix de la resistència del llegendari comandant Adil Bılıki, que va convertir l'impossible en possible.

Fem una crida a tots els pobles i joves treballadors de Turquia i el Kurdistan a participar i lluitar contra aquest sistema de persecució feixista ".

Per a saber-ne més:
- Neix l'HBDH, el front d'organitzacions revolucionaries contra la deriva autoritària del govern turc
En espanyol
- Primera acció militar d'envergadura de l'HDBH

- Atac a Ovacik (14.06.2016)

- Devrimci Komünarlar Partisi (Partit Revolucionari Comunista)

-HBDH, front d'organitzacions d'esquerra turques, assumeix vint atacs a Turquia (1.9.2019)

-HBDH destrueix un iot de luxe a Muğla i un camió de remolc policial a Istanbul (Setembre 2019)

- HBDH fa esclatar un camió turc amb material per Azaz en venjança per l'assassinat de Ceren Güneş (novembre 2019) 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada