dilluns, 14 de setembre del 2015

KurdisCat llença una campanya de boicot a Turquia

Les constants, impunes, injustificades i salvatges agressions de l'estat turc contra el poble kurd continuen. La participació de part de la població enquadrada en partits islamistes (AKP) o imperialistes (MHP) en forma de progroms haurien d'avergonyir Europa. La censura a canals de televisió kurds i a publicacions turques com Novak (el seu editor detingut avui per una portada) o les dues agressions al diari turc d'esquerra moderada Hurriyet, passen de la línia vermella a tolerar. Els setges, a Cizre o Sur, bloquejant desenes de milers de civils o els assassinats extrajudicials constants per part de les forces de repressió turques s'afegeixen a un escenari que, com a demòcrates, ens hauria d'enervar.


Per tot plegat, des de KurdisCat hem impulsem una campanya contra els interessos econòmics turcs. Entenem que pot afectar a la població turca no implicada en el seguit de despropòsits del seu govern ni de les torbes que han protagonitzat 400 (!) atacs contra població kurda. Entenem també, però, que és una forma de pressió civil contra un govern i part de la població que actuen de forma impune sense resposta per part de les nostres institucions. Si elles no ho fan, ho fem nosaltres. La campanya es basa en :
1) desencoratjar de fer turisme a Turquia (destí força habitual), per això es pot fer difusió del flyer 1
2)  animar a no comprar productes turcs que gaudeixen de consideració especial dins la Unió Europea i que haurien d'estar sancionats, en el flyer 2 teniu els seus codis de barra

3)  Finalment us recomanem dirigir-vos a @TurismoTurquia i @Turquia_Turismo a la xarxa twitter. Com a detall nosaltres estem bloquejats per aquests perfils de promoció turística, per tant no ho podem fer. A part de twitter se'ls pot contactar a:
Turismo de Turquía
C/ Antonio Maura 18, 2 D - 28014 Madrid
Telèfon.: 91.559.70.14
Fax: 91 547.62.87
info@turismodeturquia.com

Entre totes/es tot! No els deixem sols, sancionem civilment a Turquia.

3 comentaris:

 • Anònim says:
  14 de setembre del 2015, a les 22:57

  Companyes, el Flyer 1 es veu molt petit i no es pot llegir! Pugeu-lo a més ressolució!

 • KurdisCat says:
  15 de setembre del 2015, a les 14:07

  Fet! A veure ara.

 • santi andalús says:
  15 de desembre del 2015, a les 14:21

  un cartell en castellà ( i només en castellà) demanant solidaritat amb el poble kurd actua com una agressió a la nació catalana.

Publica un comentari a l'entrada