divendres, 19 de desembre del 2014

Es reprendrà l'ajuda de l'ONU als refugiats


Gràcies al suport de governs de països donants, un total de 88,4 milions de dòlars han estat recaptats fins el 15 de desembre. A mesura que s'excedeix la fita de 64 milions de dòlars requerits per finançar el programa de refugiats al desembre, el programa d'aliments mundial de l'ONU (WFP) podrà cobrir algunes necessitats dels refugiats fins al gener.

Els darrers dies, els següents països han anunciat les seves contribucions (en ordre alfabètic): 

Bèlgica (US $ 138.000), la Unió Europea (US $ 6,2 milions), Alemanya (US $ 5,4 milions), Irlanda (US $ 1,1 milions), Holanda (US $ 7,5 milions), Noruega (US $ 10,2 milions), Qatar (US $ 2 milions), Aràbia Saudita (US $ 52 milions) i Suïssa (US $ 2,1 milions).

El total també inclou els US $ 1,8 milions de dòlars d'individus i donants del sector privat.

"Estem immensament agraïts per aquest extraordinari suport, el que significa que per a la setmana següent, els refugiats sirians en cinc països veïns podran utilitzar els cupons electrònics novament per efectuar les seves compres familiars en els comerços locals", va dir la directora executiva del PMA, Ertharin Cousin.

"Aprofito aquesta oportunitat per agrair a tots els donants que durant l'any han aportat el capital per assegurar que els refugiats sirians tinguin accés a l'aliment. A mesura que aquesta creixent operació "a boca" continua a l'hivern, estem comptant amb els nostres donants per no perdre la visió de les necessitats d'aquestes persones vulnerables. Ja estem enfocats al gener, quan les necessitats seran encara majors ".

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada